Kogemusnõustamine elumurede lahendamiseks

Kas oled kunagi tundnud end justkui eksinuna oma elu keerdkäikudes, otsides väljapääsu, kuid leidmata ühtegi selget teed? Just siin tuleb mängu kogemusnõustamine! See ei ole lihtsalt nõu andmine, vaid sügavam ühendus, mis sünnib jagatud kogemuste ja mõistmise kaudu.

Kuidas minu kogemusnõustamine Sind aitab?

Ma lähenen südamest südamesse. Kasutan enda teadmisi ja isiklikke kogemusi, et aidata sul paremini mõista ja lahti mõtestada enda elus toimuvat. Teinekord asjad juhtuvad meie endi jaoks, aga me ei saa ise sellest aru. Olen sinu kõrval, et jagada oma lugu ja õppetunde, tuues valgust sinu teekonnale. Millised ka poleks sinu küsimused või raskused, on suur võimalus, et olen sarnase olukorraga varem kokku puutunud.

 

Kogemusnõustamine on justkui silla ehitus sinu praeguse olukorra ning soovitud tulemuste vahele. Siin, kus teoreetilised teadmised kohtuvad elu enda poolt koolitatud tarkusega, luuakse uus perspektiiv, mis annab sulle jõudu ja suuna. Ei ole paremat viisi õppimiseks kui kellegi teise kogemuste kaudu, kes mõistab täpselt, mis tunne on olla sinu kingades.

Kogemusnõustamine Viljandis - Kaie Hiion

Tee esimene samm oma muutuste teel – kontakteeru minuga. Tõesti, see võib tunduda väljakutset pakkuv, kuid julgustan sind astuma seda sammu usuga, et igas väljakutses peitub võimalus kasvamiseks. Võta minuga ühendust ja luba mul jagada sinuga oma teadmiste ja kogemuste jõudu. Ma olen siin, et toetada sind igal sammul sinu eduteel.

Kogemusnõustamise hind 35 eur

Seansi kestvus 45 minutit