Hüpnoteraapia ja hüpnoos Viljandis

Kujuta ette, et Sinu teadvuse sügavustes on tarkvaraprogramm, mis juhib Sinu harjumusi ja käitumismustreid. Võib-olla mõni neist programmide osadest vajab uuendust või ümberkirjutamist, et elada täisväärtuslikumat elu. Hüpnoteraapia on just see uuendusnupp! See pakub võimalusi enesearenguks, aidates Sul mõista ja leppida oma olemusega.

Hüpnoteraapia on sünergiline meetod, mis ühendab nõustamise, juhendamise ja hüpnoosi. See on võimas vahend, mis aitab inimestel süvitsi mõista ja aktsepteerida nii teadlikke kui ka alateadlikke mõttemustreid ja käitumisi, võimaldades seeläbi soovitud muutusi ellu viia. Seansid on kliendikesksed, põhinedes kliendi soovidel ja vajadustel, tagades, et hüpnoos toimub turvalises ja toetavas keskkonnas.
Hüpnoos Viljandis Kaie Hiionig

Hüpnoteraapia protsess koosneb kahest peamisest osast

Vestlus – Esialgne vestlus aitab kindlaks teha kliendi murede juured ja eesmärgid, mis seatakse koostöös paika. See võimaldab omakorda genereerida täpset mõistmist praegusest olukorrast ja suunab terapeudi potentsiaalsete lahenduste poole.

Hüpnoos – Terapeut viib kliendi õrnalt hüpnoosi seisundisse, kus on võimalik sügavalt lõõgastuda. See seisund meenutab une ja ärkveloleku vahelist aega, kus klient on teadlik, kuid samas sügavalt lõdvestunud, võimaldades alateadvusele juurde pääseda.

Hüpnoos VIljandis Kaie Hiion

Hüpnoosi võimsus

Hüpnoos on võtmeelement, mis võimaldab luua tugeva ühenduse alateadvusega. Erinevalt levinud müütidest ei kontrolli terapeut klienti hüpnoosis ega pane teda vastu tahtmist tegutsema. Klient on täielikult teadlik, suudab reageerida ja vajadusel igal ajal seansist väljuda. Hüpnoos võimaldab jõuda sügavale alateadvuse kihtidesse, kus peituvad meie uskumused, hirmud ja kujutlused, pakkudes võimalust neid tõhusalt mõjutada ja muuta.

Hüpnoteraapia eelised

Hüpnoteraapia võib olla efektiivne mitmesuguste probleemide ja olukordade puhul, kaasa arvatud:

-Sõltuvuste vabastamine
-Minevikutraumade ületamine
-Enesehinnangu ja eneseusalduse suurendamine
-Hirmude ja foobiate ületamine
-Ärevuse ja depressiooni leevendamine
-Suhteprobleemide lahendamine

Hüpnoteraapia hind 60 eur

Seansi kestvus 1.5h